Opskriftindex

torsdag den 27. juni 2013

Rød peberfrugtpesto

Pesto er godt, meget pesto er meget godt - og det kan laves i SÅ mange variationer. Det er godt til at spice en kedelig omgang (squash)pasta op eller som dyppelse til grønsager.
Her kommer min version på peberfrugtpesto, som jeg har brugt til at spice en pizza op med (opskrift følger).




Rød peberfrugtpesto
1 lille glas

2 røde peberfrugter
2 fed hvidløg
½-1 rød chili uden hinder og kerner
Hvidvinseddike
Olivenolie
Salt
Evt. chiliflager 

Sådan gør du
Peberfrugterne skæres i kvarte, kernerne fjernes. Puttes i ovnen på 250 grader med grill. De er klar, når de er godt sorte, glemte desværre at tage tid, men måske 15 min.? Hold øje med dem. Når de er godt sorte i skindet, tages de ud af ovnen og køler af.
Skindet flåes af, og de kommer i en skål sammen med hvidløg og chili. Blend til en jævn masse. Rør olivenolie i efter smag (jeg brugt nok ca. 0,5 dl).
Smag til med salt, hvidvinseddike og evt. chiliflager.
Hæld på et skoldet glas og opbevar i køleskabet.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar